perjantai 9. syyskuuta 2016

And the waves.

Kävin infrapunasaunassa. Tähän asti olen ollut elämässäni sitä mieltä, että minulla on periaatteita, ja että yksi niistä periaatteista on se, että mikroaaltouuniin en mene. Nyt päädyin kuitenkin salille sosiaalisena toimintona, mikä myös on ollut hyvin mahdoton ajatus ennen, ja sitten vielä sinne mikroaaltouuniin. Huomasin vasta kotoa lähtiessäni, kun kasasin kamojani, että tilanteessa on jotain minulle outoa. Mutta menin, samalla periaatteella kuin koskenlaskuun ja puhujakorokkokkeelle. Kun kerran kysyttiin, niin miksi sanoisin ei - se on hyvä periaate, tie elämyksiinn, jopa parempi kuin se, että mikroaaltouuniin en mene. Ystäväni opetti taannoin, että aina pitää kokeilla jotain uutta, ja elämä rikastuu. Paitsi naapurin miestä. Sovellan tuota sanaa "naapuri" siten, että se tarkoittaa myös henkisiä naapureitani.

Mikroaaltouuni ei tuntunut saunalta, mutta ei epämiellyttävältäkään. Aloin hikoilla jo, kun näin monimutkaisen ohjauspaneelin. Hikoilin vielä lisää, kun sauna oli oikeasti, eikä vain kuvitteellisesti, päällä. Puolen tunnin session loppuvaiheella tunsin melko yhtäkkisesti, että sementinomaisessa jumissa olevat nilkkani ja pohkeeni (muutto, portaita, portaita portaita ja taakkoja, kuusi tuntia salonkitansseja ja tunti pyöräilyä ja tunti salia, plus kaikki mitä ennen viime lauantaita oli ehtinyt kertyä) valahtivat pehmeiksi. Siis niissä oleva liha liikkui nyt luiden puolelta toiselle painettaessa. Varpaiden kipristely tapahtui ihan ongelmitta.

Kotona huomasin toisenkin erikoisen ilmiön. Olen rampannut vessassa illan ja yön aikana tiiviiseen tahtiin. Yleensä en käy yöllä kertaakaan, nyt kolmesti.

Salikin oli mukavaa pitkästä aikaa. Vatkasin allejani ja yläselkääni niin, että ihra tutisi lupaavasti. Vatsalihaslaite oli mukava, mutta tämänaamuisen ei-tuntemuksen perusteella olen komentanut itseäni liian hellästi. Laitteet olivat sulavia ja naisen otteille sopivia, koska kyseessähän oli naisille suunnattu sali, Beauty Center. Mikään laitteista ei ollut rikki. Tuoksu oli raikas ja pukeutumistilat ilmavat ja niin sokkeloiset, että eksyin. Löysin kotiin avustettuna.

Olen hukannut yhdet farkkuni muuton tiimellyksessä. Siis sen muuton, että muutin huoneesta C huoneeseen A.

2 kommenttia:

  1. Mä en käytä saunaa - mitään saunaa - ollenkaan, mutta hierojaa voin kyllä suositella kaikille! Se tekee samantapaiset jutut lihaksille mutta perusteellisemmin. Avaa lihaskalvot ja sitä rataa. Niin ne lihakset on taas vapaita liikkumaan ja toimimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pitäisi mennä sinnekin. Yläselkäni on saanut liikettä ja harjoitusta kun pidän ryhdin ruodussa tanssiasennossa, ja tuossa liivin kohdalla rangassa on jonkinlainen jumitunne...

      Poista