keskiviikko 11. marraskuuta 2015

He ain't heavy.

Tänään minulla ei ole mitään tähdellistä kerrottavaa. Toisin kuin viimeisen viikon aikana, jolloin kerroin teille, miten siivosin keittiön kuiva-ainekaapit ja kävin ruokakaupassa.

Haluan silti olla läsnä täällä.

Alkuviikko on ollut kiireinen. Kiire, tai merilevä on tehnyt hyvää aivoilleni. Ne ehtivät muutaman viikon ajan horrostaa, mikä varmasti oli ihan tarpeellista sekin.

Kaipaan pyöräilyä. Nyt on märkää ja liukasta ja erityisesti pimeää. Ja kipeä nilkka. Se on jo parempi, mutta vähän tönkkö. Oikeasti kaipaan melkein mitä tahansa liikuntaa. Keppien kanssa nitkuttaminen sai selkäni valittamaan epäergonomisista työoloistaan. Että pakkoko sitä on käsien varassa kävellä, ja vielä vinossa (kun käytin vain yhtä keppiä). Että ei ole meidän työehtosopimuksessa mainintaa tällaisesta, sanoivat molemmat pitkät selkälihakset yhdessä kuorossa. Toinen vähän kovempaa kuin toinen.

Seuraava, mitä teen, kunhan saan sen aikaiseksi, on uiminen. Siihen pitää valmistautua henkisesti. Ei ehkä tarvitsisi, mutta päätin tänään, että nyt saan luvan yhden päivän ruikuttaa ja olla saamaton. Eli en mene vielä tänään uimaan. Olen sitä usein muutenkin, mutta ilman lupaa, ja se on vähän eri juttu.

Nukuin aika monta tuntia jotenkin raskaasti viime yönä. Näin unia, joissa tein kaikkea painavaa ja raskasta, kaivoin lapiolla ja kannoin raskaita säkkejä. Istuin ja odotin kovilla penkeillä. Luitani painoi ja heräilin kääntyilemään. Aamulla heräsin siihen, että oli jano ja paikkoja kolotti. Olen fyysisesti väsynyt kivun, huonojen asentojen ja selän jännittämisen takia, kipu lähtee kiertämään nivelissä. Melko lievästi, mutta kun olen yleensä niin äärettömän hyvävointinen, niin tällainen pienikin kremppaaminen tuntuu heti kovana väsymyksenä.

2 kommenttia:

  1. Resettillä saa Norgesiciä joka on erinomainen lihasrelaksantti ja saa myös unen hiipimään kohti illalla!

    VastaaPoista
  2. Tuota en ole vielä kokeillutkaan :) Sirdaludia kyllä.

    VastaaPoista