tiistai 17. marraskuuta 2015

Feet in the water.

Nilkkani sallii minun jälleen urheilla. Eilen kävelin, vähän liian pitkän matkan, josta syystä nilkka on vähän kipeämpi kuin aiemmin. Tänään uin ja vesijuoksin. Teen varmaan kummankin aivan väärin, mutta se tuntuu silti hyvin oikealta.

Näin itseni pitkästä aikaa isosta peilistä uimapuku päällä. En ollut ollenkaan kauhistunut näkemästäni. Se, miltä ilmeisesti näytän, ja se, miltä kuvittelen näyttäväni lähenevät toisiaan päivä päivältä. Oletan, että se on ilmiönä ihan hyvä.

Taisin unohtaa kokouimapukuni uimahalliin. Jos en löydä sitä sieltä huomenna, päätän ajatella, että se oli jo vähän virttynytkin.

Mutta harmi, näytin siinä kyllä ihan hyvältä.

En ole käynyt vaa'alla hetkeen. Luotan tällä hetkellä intuitiooni sekä H&M:n farkkujen hairahtuneisiin kokomerkintöihin, jotka molemmat kertovat minulle, että kaikki on ihan hyvin. Kumpikaan ei ehkä ole luotettavuudeltaan ihan STT:n tasoa. Ehkä menen vaa'alle myöhemmnin. Kunhan vielä pari päivää karttelen ylimääräistä sokeria ja vehnää.

Semmoista olen nimittäin tehnyt, ainakin muutaman päivän. Pikkuhiljaa siis laskeudun pikkujouluja edeltävään täysimittaiseen paniikkiin, jossa mitkä tahansa keinot ovat sallittuja, ja peli voi käydä aika likaiseksikin.

Tein taas ihan hyvää kasvissosekeittoa valmiista porkkanamuussista ja kukkakaalista. Lurautin sekaan myös purkin kaurakermaa. Aika paljon kasvisliemikuutiota, musta- ja valkopippuria ja vähän chiliäkin. Mikä se on se yrtti, jota pitäisi käyttää porkkanan seurana? Rakuuna? Kirveli? Joku vähän vieraampi kuitenkin. Ei kai sentään meirami? Rosmariiniä tai korianteria en laita.

3 kommenttia:

  1. Hemputti, tollain voiskin jaksaa tehdä kasvissosekeittoa, että käyttäis valmista porkkanamuussia. Kuulostaa hyvältä, tämmöiselle laiskalle kokille... :)

    VastaaPoista
  2. Bataattimuussi on kanssa hyvää keiton pohjana. Erityisesti bataatin kanssa tykkään kuitenkin käyttää kukkakaalta - se taittaa liian makeuden hienosti.

    Dämn, mustahan on tullut ihan pro näissä kasvissosekeitoissa. Pari vuotta sitten olin ihan onneton.

    VastaaPoista