sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Valvoo vuoteellaan.

Myöhästyttyäni eilen onnistuneesti vain absoluuttisen minimaalisen ajan, ja näin varmistettuani maksimaalisen tehokkaan peliajan käytön, kotiuduin tapaamisesta, jossa olivat läsnä kaikki äärettömän kiusallisten ensitreffien ainesosat, kuten huono paikanvalinta, sietämätön musiikki, uteliaat puolitutut, joitakin pieniä epämukavuusalueita (yllättävän vähän), sekä ihmisiä, jotka eivät osanneet laulaa karaokessa edes Mörrimöykkyä, vasta hyvin aikaisin aamulla. Nukuin levollisesti kaksi tuntia ja heräsin jälleen täysin unettomana valkenevaan aamuun.

Väkisinmakasin äsken vajaan kolmen tunnin päiväunet, joilta herättyäni en ollut varma mikä päivä tai vuorokaudenaika oli. Olen kiitollinen tästäkin, mutta odotan pelolla iltaa, yötä, ja etenkin aamua. En näe, että se voisi olla jotain kahden ääripään väliltä; Herään joko taas kolmen-neljän aikaan valvomaan itseni alkoholittomaan krapulaoloon koko päiväksi, tai sitten saan vihdoin nukahdettua niin, että nukkuisin 36 tuntia putkeen nestehukan uhallakin, ja herääminen viimeistään klo 6.30 on ajatuksena cruel and unusual.

Aamulla, kun olin hereillä, ja äärettömän levoton, aloin katsoa asioita, joita oli kertynyt tallentavalle digiboxilleni, uudeta vanhempaan. Löysin Django Unchained -elokuvan, ja olin oikein iloinen. Se oli oikein hyvä, paljon kauniita ihmisiä, painavaa musiikkia ja kohtauksia, joissa asiat tapahtuvat hitaasti. Huumori nivoutuu vilpittömyyteen, sitä ei erikseen painoteta, vaan se on mukana luonnollisena ainesosana, ei aromivahventeena. Niin elämässäkin.Tykkäsin, niin kovin. Pidän siitä Tarantinon elokuvissa, että niissä ihmiset ovat täysillä sitä mitä ovat. Tekevät mitä tekevät pieteetillä. Ovat pahoja tai hyviä tai on a mission.

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan herkullinen ensimmäinen virke, joka ei kertonut kylläkään treffikumppanista uteliaalle lukijalle mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tällä kertaa en treffien päätteeksi ainakaan ilmoittanut meneväni pesemään ikkunoita tai tiskaamaan, ja voisin ainakin itse päätellä siitä jotain :-D

      Poista