sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Match.

Tanssin. Ihan oikeassa tanssiravintolassa, oikeita perinteisiä tanssikappaleita, muita ihmisiä väistellen. Välillä nasevasti osuenkin. Osasimme peruskuviot hämmästyttävän pätevästi, ja olimme suorastaan melleviä, smug olisi kai oikea termi tuohon. Viime viikon foksiharjoitukset eivät menneet hukkaan. Erityisen iloinen olen siitä, miten hyvin hallitsimme hitaan valssin.

Artisti lauloi melko surkeasti, mutta hänellä oli innokkaita faneja lavan reunalla. Ja lyhyt, leveähelmainen hame.

Illan ainoiden humppien kohdalla mulkaisin kavaljeeriani varoittavasti, ja hän ymmärsi olla riskeeraamatta hyvää putkeamme turhaan.

Join vettä, ja lisää vettä, koska olin edellisenä päivänä jo täyttänyt alkoholikiintiöni turhan isolla määrällä kuivaa kuohuviintä. Kossuvissy olisi ehkä piristänyt minua illan mittaan, mutta toisaalta, tarvitseeko paatunut insomnikko erityisesti piristeitä puolen yön jälkeen?

Nyt sitten kärsin alkoholittomasta krapulasta. Aivan samaan tilaan olisin päässyt alkoholia ja euroja kuluttamalla.

Viikosta tulee tiukahko. Maanantaina ehdin kuitenkin tanssia. Nyt pesen pyykkiä, että selviän edes tiistain yli torstaihin.

Luulen, että tähän auttaisi nyt omenatuoremehu. Siinä olisi nestettä ja hedelmäsokeria.2 kommenttia:

  1. Mä haluaisin niin oppia tanssimaan noita "virallisia" tansseja, mutta liekö koska saisin toteutettua projektin nimeltä tanssikurssi. On vaan tullut parikin noloa tilannetta, kun on pyydetty tanssimaan ja ei vaan kykene... Joten wau sanon minä, kun osaat tanssia oikeassa tanssiravintolassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Olen itse asiassa aina osannut tanssia ihan auttavasti, se on kuulunut kulttuurini ihan lapsesta asti. Nyt tässä on kuitenkin menty ihan eri tasolle, ja rimakin on kohonnut.

      Poista