lauantai 4. heinäkuuta 2015

Mulla on koti siellä mistä näkee Tallinnaan.

Pakko päivittää tuo otsikko jälkikäteen, kun luen koko ajan sen itse väärin "mun koti ei o siellä". Ja sekin menisi väärin. Tosin laulan sen aina jotenkin väärin.

Laiskottaa niin, että luut tuntuvat pehmeiltä. Diiva on tolpillaan kolmen päivän ankaran flunssan jälkeen, ja lupasin lähteä ulkoiluttamaan häntä. Kaikenlaista pientä kodinhoidollista voisin tehdä myös, kuten pestä pyykkiä ja siivota keittiötä, ja purkaa loput kesälomareissutavarat ja järjestää vihdoin liinavaatekaapin ja oman vaatekaappini ja alkaa hahmottelemaan kirpparipöydälle lähtevien tavaroiden sijaintia.

Juuri tänään nuo muut asiat eivät tunnu ollenkaan painostavilta, ja pystyn ihan hyvillä mielin laiskottelemaan vielä hetken ja juomaan vielä yhden kupin kahvia. Sitten kirpparille.

Minulla saisi olla ihan hitusen enemmän aikaa laiskotella näin, niin sitten jaksaisin vapaa-aikanakin tehdä enemmän asioita sellaisella tarmolla, että ne tuntuisivat jotenkin ryhdikkäämmiltä ajanvietteiltä. Eilen katsoin yhden elokuvan, toisella silmällä, vaikka oikeastaan olisin voinut oikein tehdä siitä ison numeron, että nyt muuten katson elokuvan.

Mutta en nyt tarkoita valittaa. Tuossakin oli tuommoinen "pitäisi-olla-jotain-muuta" lähestymistapa, josta en pidä. Mutta mieleni toimii noin. Siitä huolimatta tämä on vallan hyvä hetki, syvän unen jälkeen. Heräsin siihen, että tuuli oli painanut ikkunan enemmän auki, ja puhalsi suoraan minuun. Siitä suunnasta ei yleensä tuule. Pidän tuulesta.

I-ha-na viikonloppu. Ihan sama, että tänään sataa.

2 kommenttia:

  1. Teikäläisestä en tiedä mutta omalta kohdaltani olen huomannut että viikossa pitäisi olla yksi päivä jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Jo tuon ainokaisen päivän saa lepäillä ja laiskotella silleen täydellisesti, niin loppuina kuutena päivänä on aivan sama ovatko ne työpäivien osalta 10 - tai 14-tuntisia. Sitä vaan jotenkin akut latautuu kunnolla kun on tuo yksi laiska päivä.

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Tällä viikolla taidan pitää kaksi ja puoli sellaista päivää. Hyvä niin :-)

    VastaaPoista