perjantai 13. maaliskuuta 2015

Nyt ei sada.No niin, sokerikiito on taas ohi. Olen jälleen kuolevainen, jonka mielestä muiden mielipiteet kuullostavat jotenkin uskottavemmilta kuin omansa.

Johan tuota kestikin monta päivää.

Ymmärtääköhän ihmiset, että se on sarkasmia, kun sanon, että mielipiteeni ovat parempia kuin muiden? En juuri nyt luota mihinkään, luottamukseni, myös itseluottamukseni on tänäään vettynyttä paperia.

Söin sushia. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Nyt jos joku pyytäisi minua treffeille (syömään), uskaltaisin mennä mihin vain, vaikka sushi-baariin.

Ei minua kyllä kukaan pyydä. Tai siis pyytää tämän tästä, muttei kukaan sellainen, jonka kanssa syömään meneminen tuntuisi sellaisilta tyttö-poika-treffeiltä. Jos joku sellainen pyytäisi, tuntisin itseni imarrelluksi, mutten varmaan haluaisi edes lähteä, kenenkään kanssa. Jos olisin jossain nettiparisuhdeseuranhakudeittisovelluksessa, voisi ehkä pyytääkin, mutten ole. Tuntuisi jotenkin petolliselta olla, kun en niin yhtään haluaisi alkaa ketään. Haluaisin silti toisinaan tuntea oloni imarrelluksi.

Olen tankannut täällä uutta asuntoa ja muuttoa pedanttisesti. Joka kivi ja kulma on käännetty. Oikein viimoisen päälle raskaasti ja huokaillen. Se muutos, että en ole enää parisuhteessa, meni tähän verraten jotenkin kevyehkösti ohi. En oikeasti ollut parisuhteessa silloin kun olin. En siinä suhteessa. Olen nyt sitten ihan niinkuin ennenkin, mutta on vain helpompaa ja kevyempää eikä ärsytä niin paljon. Arkeni on jatkunut ilman muutosta, paitsi että teen joitain asioita enemmän ja joitain vähemmän. Tuntuu vähän absurdilta se ajatus, että se toinen oli joskus koko ajan kotonani. Vaikka onhan se ihan mukava ihminen.

Kun erosin tyttöjen isästä, muutos oli isompi. Ei yksinelämisen aloittaminen silloinkaan vaikeaa ollut, kunhan päätös tuli tehtyä. Päätökseen tekemiseen asti se oli kovin vaikeaa.

2 kommenttia:

  1. Jos joku kutsuis minut sushibaariin, saattaisin ehdottaa jotain toisenlaista paikkaa... ei ole minun herkkua se. Kitalakeen tarttuvaa mautonta riisiä.

    VastaaPoista
  2. Minulle jäi vähän himo niihin lohi-majoneesinigireihin. Kypsennetyllä lohella, joten varmaan joku burgerversio aidon japanilaisen mielestä...

    VastaaPoista