perjantai 5. kesäkuuta 2015

Within temptation.

Tämä ei nyt ehkä mene ihan oikeaoppisesti. Melko hyvin kuitenkin.

Ilmeisesti paastoni kantava teesi on lähinnä "syön vain ilmaisia lounaita".

Tänään en ole syönyt lounasta. Paitsi ihan pienenpienen sitruunasorbetin. Sehän on lähinnä vettä ja sitruunaa, jota paastojuomassakin on. Ja ihan vähän sokeria. Sitäkin on paastojuomassa.

Äsken kävin lähikuppilassani nauttimassa seurasta. Nesteytin itseäni tuopillisella soodaa, jossa oli ihan vain pienenpieni lasillinen kuivaa valkoviiniä seassa. Sehän on melkein kuin etikkaa, joka on melkein kuin Molkosania, joka on terveystuote, eikö?

Sitten ilmeisesti täysin käsittämättömästi horjahdin kaidalta tieltä, ja tilasin ihan pienenpienen kahdentoista sentin Cabernet Sauvignon & Syrah -tuotteen, mutta baarimikko ei millään hennonut jättää pullonpohjalle helmeä kuivamaan, josta seurasikin sitten melko iso lasillinen. En kuitenkaan sortunut tulemaan kotiin grillin kautta.

Olen laittanut Kaunomielelle paistettua broileria ja haistellut myös hänen iltapalalihapiirakkansa jälkihöyryjä. Ihan hyvin tämä menee. Diiva on kaverilla.

Jostain syystä olen suorastaan koukuttunut tähän. Haluan tehdä nuo kaikki ruuat, nyt heti! Erityisesti sen Cheese and Mac -jutun, ja raakakakkua.

Lisäys.
Huomasin äsken, että en ollut laittanut iltarientoon lainkaan ripsiväriä. Luomiväriä ja kahdenlaista rajausta kyllä. Olisi saattanut jäädä huomaamattakin.

2 kommenttia:

  1. Toki; valkoviini ON oikeastaan lähestulkoon Molkosania... :DD

    VastaaPoista
  2. Joidenkin Sauvignon Blancien sijaan mieluummin joisinkin Molkosania :-)

    VastaaPoista