torstai 14. toukokuuta 2015

Meikit, ketjut ja vyöt.

Pakkaan. Alan epäillä, että garderobini ei vastaa elämäntilannettani. Ilahduin, kun löysin kaapista ihka uuden alusvaatesetin, ja sitten tajusin sen olevan maksamakkaranvärinen. Käytännöllinen hankinta kesän vaaleaanpukeutumiskautta varten, mutta jotain vikaa siinä on.

Tulen viettämään viikonlopun kahden tumman kaunottaren seurassa hevikiekauksia kuunnellen. Pukeutumiskoodi, jota ei toki ole pakko noudattaa, eikä sitä ole missään muotoa ääneen lausuttu, on tummanpuhuva sekin. Kaivoin empien (tummien ja kiiltävien) käärmekuviohousujeni seuraksi kierrätykseen menevien kassista
mustan paidan, jonka selkäosa on kukikasta mustaa pitsiä. Hitusen liian suoraviivainen omaan makuuni, sellainen äkkiä-pakko-nyt-jotain-pikkujouluihin-ostos, ja sellaiseksi toki monin kerroin onnistuneempi kuin moni muu kohtalotoverinsa. Selkäni näyttää paidassa siltä, kuin siinä olisi säännölisin välimatkoin synkkiä verenpurkaumia. Olen kuitenkin todennut, että se on monen muun kanssaeläimen mieleen, ja ehkä juuri siitä syystä sen käyttäminen on mielestäni vähän noloa. Alan mahdollisesti kuitenkin ohittaa iän, jossa hienovarainen vihjailu tervetulleiden kohteliaisuuksien ja maireiden huomionosoitusten saamiseksi toimii erityisen hyvin.

Oikeastihan se paita on hyvinkin siveä. Eikä minulla ole mitään mustaa trikoota ja mustaa pitsiä ja mustia strasseja vastaan, eikä erityisesti etenkään laajoja v-kaula-aukkoja. Siinä paidassa on vain joku omituinen keski-ikäisyyden aura, ja varsinaisesti se oli jo vaatekaappni kierron ulkokaarteessa siksi, että se on mielestäni mielikuvitukseton ja tylsä. Kukaan ei olisi käyttänyt sitä keskiajalla. En kuitenkaan usko, että minulla on tähän hätään kaapissani paljoa muutakaan. Haluaisin löytää ihan erilaisen musta paidan, jossa olisi hyvä leikkaus ja kettinkejä ja muuta murikkaa.

Otan mukaan myös uuden puumamekkoni, jos vaikka rohkaistuisin käyttämään sitä. Siinä näkyy kädet, mikä on mielestäni kovin uskaliasta. Luonnonvaraisuudessa taipumukseni on ilmeisesti taantua amishiksi, siksi tällaiset terävöittävät viikonloput ovat erityisen tarpeen. On tämä tarpeen muutenkin.

Tänään elämässäni ei ole tämän suurempia murheita. Saatan lähteä oluelle. Pitäisi varmaan syödä jotain ennen sitä.

3 kommenttia:

 1. Oi! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No nyt heräsi mielenkiinto tätä tumman puhuvaa asukokonaisuutta kohtaan koska se paljastaa että teikäläisessä asuu pieni gootti ja meikäläinen on erityisen viehtynyt kaikkeen mikä liittyy jollain tapaa tähän kulttuuriin joka usein ja erheellisesti liitetään Varjojen Maahan.

  Olen EMP:n uskollinen asiakas joten mulla on pieni aavistus siitä miltä se paita näyttää (kuva olisi ollut tietysti ihan jees).
  Mukavaa viikonloppua kummiskin ja muista olla Veela ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Ja juu, gootteus on aína lähellä sydäntäni. Tämä paita ei valitettavasti ole EMP:ltä, sen voi lisätä muiden vikojen luettoloon,

  VastaaPoista