lauantai 20. joulukuuta 2014

Put your faith in my stomach.

Location, location, location. Nyt kun sijainti on muuttunut, kodissamme kävi mukava trafiikki eilen. Syynä tähän olivat mm. erinäiset iltakoulut ja -kirkot, joihin osallistuminen on hankalaa, jos asuu kovin kaukana. Pitstop-paikka koulujen ja -kirkon lähimaastossa helpottaa kummasti.

Tarjoilin lakonisesti mm. kahvia ja jauhelihakeittoa. Myöhemmin illalla tukahdutin haluni mennä kyselemään maistuisiko voikkoleipä ja tee, ja olin ihan vain cool mom. Tänään varmaan kuulen, onnistuinko. Nuoret naiset leipoivat käsittämättän hyvää kuohkeaa, rapeaa ja tahmaista mutakakkua ilman kananmunaa ja maitoa. Sans lait et oeuf. Yritän sisäistää näitä elintärkeitä termejä kaiken aikaa.

Minulla ei ole vielä musiikinkuuntelemisvälineitä omassa hallusassani. Tämä tila ei ole vielä niin hahmottunut, että tietäisin mitä oikeastaan tarvitsisin. Olen niin kateellinen, kun Diivan huoneesta kuuluu musiikkia, levyltä ja myös elävää.En muista, mihin olen purkanut asiat. Mietin pitkään, mistä löytyvät varatyynyt ja -täkit, ja löysin sen sijaan lisää joulukoristeita, ompelukoneen, ja mielikseni myös yhden tyhjän kaapin. Sitten muistin, että varatyynyt ja -täkit ovat uuden sohvan mekanismin sisässä. Kätevää. Olen kuin ahkera orava, joka on tallettanut monta pähkinäkätköä talven varalle, ja hyvällä satunnaisvainulla löydän niistä vahingossa muutaman.2 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua Veela!
    Ensimmäinen Joulu uudessa kodissa on aina erilainen, joskin mieleen jäävä kokemus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvää uutta vuotta, myöhästyin näistä joulutoivotuksista!
    Reissun takia ensimmäinen joulu uudessa kodissa odottaa vähintään ensi vuoteen ;-)

    VastaaPoista