tiistai 2. joulukuuta 2014

Elo ihmisen riemuineen ja murheineen.

Väliaikaismajoituksessa vieläkin. Kolme naista, PMS ja 13 neliömetriä. Ainekset tiivistunnelmaiselle ihmissuhdedraamalle tai trillerille.

Majoituksen sisustus ja muu kunto ainakin luo hyvän pohjan sille, että uuteen kotiin siirtyminen sisältäisi edes jotain haltioitumisen aineksia. Lakanat ja sängyt ovat kyllä olleet puhtaat ja raikkaat ja netti toimii. Olen nukkunut kuin hengen hädässä, mutta tämä päässäni majaileva väsymys tarvitsee muutakin kuin unta. Näin sitäpaitsi viime yönä painajaista, jossa olin unohtanut pefletit saunan lauteille. Kiinteistövälityksen ohjeissa nimenomaan käsketään poistaa pefletit lauteilta.

Koska tilaa on vain rajoitetusti, ohjeistin tyttäret pakkaamaan tänne mukaan vain välttämättömimmät tarvikkeet, kuin lähtisivät pienelle reppureissulle, jonka aikana pitää normaalisti pystyä käymään koulussa ja harrastuksissa. Tätä ohjeistusta noudattaen pakkasin itsekin. Nyt meillä on mukanamme täällä hotellia jäljittelevässä majoituksessa mm. kolme pulloa hiuslakkaa, kolme täyttä tuubia Elmex-hammastahnaa, Hannah Montana -kollaasityö, hama-helmet sekä yksi pimennysverho verhonpidikkeineen. Kyllä nyt kelpaa.

En muuten itkenyt yhtään kun ojensin avaimet uudelle omistajalle. Olin oikein reipas. Linnut sirkuttivat pihaa ympäröivissä puissa kovaa.

4 kommenttia:

 1. Ne hyvästeli sinut, ne linnut... mie en voi mitään sille, että MULLE tulee kyllä vedet silmiin tuota ajatellessa.

  Mie näin unta, että olin lihonut niin leveäksi, että nipin napin mahduin portaikossa kulkemaan. Olkapäät otti seiniin kiinni. Ajattelin, että pitäs tarttua tosissaan siihen laihduttamiseen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mullekin, aina salaa, mutta täällä kolmen hengen yksiiössä pitää vielä yrittää pitää naama kuosissa. Perjantaina pitää käydä siellä vielä ainakin mutka, ehkä kaksi. En haluaisi, mutta pakko. Onneksi silloin on jo uusi koti itselläkin.

  VastaaPoista
 3. Koita kestää vaikka suht pienet tilat onkin. Perjantaina tulee pian ja silloin sä pääset sinne uuteen kotiin ?
  Ja ajattele sitä hetkeä kun uudessa paikassa kaikki on paikoillaan...

  VastaaPoista
 4. Mä olen täällä jo! Ihana oma koti! Huonekalut ja tavarat siis vasta huomenna, netti milloon lie. Ja valot! Voi että tämä on hyvä!

  VastaaPoista