torstai 29. toukokuuta 2014

Perhosvaikutus.

Linkit eiliseen inspiraatioihin:

https://www.youtube.com/watch?v=vkOhXeYRAZ0&feature=kp
https://www.youtube.com/watch?v=ztfDsmIxLJo

Jos nyt päätämme uskoa kosmiseen tasapainoon, olen pahoillani, koska jossain muualla on nyt asiat jotenkin hullusti. Nämä nimittäin olivat täydellisiä nämä sämpylät, ja niitä tuli täsmälleen 18 kpl, 9 per pelti.Olin vielä oikein kapinallinen, en pistellyt niihin haarukalla reikiä ennen uuniin työntämistä. Ajattelin kerrankin kokeilla, mitä tapahtuisi. Ei paljon mitään.

Olen muutenkin tehnyt tänään asioita oikein meditatiivisesti. Silitin huolellisesti monta mekkoa, katsoin jopa silitysohjeen. Yleensä silitän kaiken kolmosella, höyryn kanssa. Se on hämmentävää, miten monta mekkoa ja sukkahousuparia tämä vuodenaika vaatii kolmen naisen taloudessa, mutta tällaisina hetkinä olen ihan vain iloinen siitä, että minulla on tyttöjä.

Käskin aiemmin keväällä Kaunomielen etsiä itselleen juhlavan asusteen, kuten esimerkiksi mekon, koska on useitakin aiheita juhlaan. Hän ei kuitenkaan siskonsa lailla halunnut minua mukaansa sovittamaan kaupungin joka ikistä bilekolttua, vaan vienosti lainasi luottokorttiani ja tilasi tämmöisen internetin ihmemaasta:Minun tuli pienentämän mekko yläosasta napakammin tyköistuvaksi, koskapa Kaunomieli on sodanjälkeisen jälleenrakennusyhteiskunnan ihannenaista sirorakenteisempi jopa S-koossa. Ryhdyin puuhaan häkellyttävän luottavaisin mielin, tajuten, että palautus- ja vaihto-oikeus ovat enää unelmaa, ja onnistuin muotolaskoksissa ja ylimääräisen kankaan piilotuksissa kertalaakista. Kyllä nyt yläasteen käsityönopettajani, joka oli minua aiemmin opettanut myös äitiäni, joka oli hänen tähtioppilaansa, ja siskoani, joka vahvisti käsitystä siitä, että geeniperimämme on tältä osin laadukasta, olisi huokaissut helpotuksesta. Kyllä minä ihan auttavasti pärjään, ehkä kuitenkin enemmänkin avaruudellisen hahmotuskykyni kuin oikeaoppisten tekniikoitteni ansiosta.

Ruoho odottaa vielä leikkaamista. Ja jääkaappi pitäisi pestä, kun se on nyt sopivasti tyhjäkin. Ja siivota pitäisi, mutta ajattelin vain unohtaa tehdä sen, vähän kuin ne haarukanreiät. Pakatakin täytyy, ja huomasin eilen, että auton peräkontti on vieläkin täynnä kirpputorilta kaupaksi menemättömiä tavaroita.

2 kommenttia:

  1. Kukkamekot on ihania, ja tosi kiva että ne on kovasti muotia nyt! Onnittelut ompeluksesta. Omiakin sormia taas syyhyttää, vähän pitäis ommella... mutta nyt ei oikein ole mitään, kun on se vetskarikin vielä ostamatta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä nyt tytön kestää mekkoilla. Teemme päähän vielä "victory rollssit". Ompeleminen on jotenkin tosi palkitsevaa, tulee hyvä mieli.

    VastaaPoista