maanantai 27. tammikuuta 2014

Unicorns are ponies with party hats.

Kävin ampumassa laseraseella muiden lapsia. Se oli täysin laillista ja hyvin rentouttavaa. Sellainen kaupunkisotaleikkikenttä, suosittelen. Olisin melko mielelläni ollut eri joukkuessa kuin omat mukulani, mutta en kehdannut vaatia sitä riittävän ajoissa.

Kävin myös lasillisella (terkkuja yhdelle neljästä lukijastani), vaikka tunsin omituista levottomuutta, ikään kuin aikuismainen itsekäs toimminta olisi minulta tilapäisesti kiellettyä, ja salilla, parikin kertaa, ja kirjastossa, hammaslääkärissä, ja kirpputorilla. Toimitin myös perille kuukausia myöhässä olevan syntymäpäivälahjan, jonka olin toiveikkaasti käärinyt joulupaperiin.

Lisäksi kieriskelimme porukalla PMS:n syövereissä ja itkimme vuolaasti, kun Tom Hanksin lentopallo ajelehti avomerelle. Perhanan Wilson, minkä menit tekemään.

Oloni on siis oikeutetusti elpynyt ja eheytynyt, myös keskimmäisen vasemman alaposkihampaa osalta.

Kirpputorilla tein löytöjä. Yksi pöytä erityisesti oli kovin antoisa. Ensin silmini osui tämä yhdistelmä:


Joo-o, kyllä hyvät neuvot ovat aina tarpeen. Sinkkunaisen elämä ei ole helppoa, kannattaisi varmaan varautua jo pahimpaan.

Mutta onhan näitä vaihtoehtoisiakin lähestymistapoja asiaan, samasta pöydästä:


Kostea vaihtoehto on kostoa paljon oleellisempi tällä kierroksella, onneksi.

Jep, oloni oli heti toiveikkaampi, kyllähän tästä muutkin ovat selvinneet, jos ei sitten kyseessä ollut jonkin kuolinpesän tyhjentämisestä johtuva kirpputoreilu.

Kaunomielellä on projekti. Hän aikoo mennä Cosplay-tapahtumaan pukeutuneena Miss Shellfish Beachiksi. Tätä varten tarvittiin mekko, mielellään vaaleanpunainen, mielellään kiiltävä, mielellään erityisen kaunis ja muffainen. Mutta harmi, eihän universumilla tietenkään ole tapana toteuttaa mitään räätälöityjä täsmätoiveita, eihän?No ei se mitään, tämä kelpaa ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti