lauantai 28. huhtikuuta 2018

Unfold me.

Muinaisjumaluuteni olivat minulle suosiollisia. Oletan siis, että kyseessä ovat samat myyttiset hahmot, Tellervo ja kumppanit urbanisoituneina alter egoinaan, jotka johdattavat kiitollisen marjastajan oikean mättään äärelle meheviä mustikoita poimimaan. Nyt lähdin kotoa toive mielessäni, ja katselin merkkiä, käännynkö oikealle Budget Sporttiin vai vasemmalle XXL:n. Merkit viittasivat oikealle, ja kas, siellä heti ovensuussa, eli halvimmassa kategoriassa oli miellyttävän persikanoranssin ja mustan sävyiset äärettömän paljon tärähdystä eristävät Adidaksen lenkkikengät, jotka olivat vieläpä juuri minun kokoani. Ainoa pari lähimaillakaan minun kokoani poistohinnalla. Juuri mitä tarvitsin, ilman mitään kompromisseja. Olin varautunut tarvittaessa kiertämään vaikka useassakin liikkeessä, mutta eihän se nyt sitten ollut tarpeen.

Korkkasin lenkkarit eilen, ja kantapään yli kulkevat lihaskalvoni suorastaan sipisivät ihastuksesta, tunsin joka askeleella miellyttävää, turvallista venytystä takakalvostossani. Ja ilma oli kuin miellyttävästi viilennettyä linnunmaitoa.

Erinomainen tapa viettää perjantai-ilta tämäkin.

HBO:lla alkoi uusi kausi Handmaid's Tale -sarjaa. Herkuttelen, vaikka hieman häiritseekin se, että tämä on nimenomaan sarjaksi kirjoitettua juonenkehittelyä, ei suoraan Atwoodin kynästä.

Nyt menen taas ulkoilmaan.

Six feet under loppui tähän biisiin. Katsoin lopun kolmesti, se oli niin kaunis.

3 kommenttia:

 1. Merkit on tärkeitä.
  Ah, miten taivaalliselta lenkitys kuulostikaan uusilla lenkkareilla :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava löytö. Odottelen tulevaa juoksuinnostustani, sitä ennen pitäisi saada samantyylisiä merkkejä ja juoksukengät :)

  Tuosta videosta tulee mieleen ne unet, joissa juoksen pitkin kaupunkia tyhjillä kaduilla pitkin lentävin loikin.

  VastaaPoista
 3. Muitakin merkillisiä ihmisiä, huomaan :-D

  VastaaPoista