perjantai 10. elokuuta 2018

There's still time.

Tahdon ehtiä kirjoittaa enemmän. Minusta tuntuu, että olen vähemmän olemassa, jos en tarkastele elämää kirjoittamisen läpi. Juuri nyt en ehdi, mutta pian.

Nyt on liedellä valmistumassa soijarouhekidneypapusalsatyyppinen kastike, fajitas-mausteista jauhelihaa, uuniin menee nachjoa vegecheddarjäljitelmän kera ja creme fraichea on ainakin kahta eri sorttia, lehmällä ja ilman. Jälkiruuaksi kinuskikakku, lehmällinen. Se hajosi eilen tuotantovaiheessa n. 46 palaan, mutta taputtelin sen taianomaisesti takaisin muotoonsa ja kuorrutin kuumalla kinuskilla. Luulen, että jos huomaan eron, en silti välitä.


2 kommenttia:

  1. Kakku on hyvää palasinakin. Ja palasiksihan se kuitenkin leikataan.

    VastaaPoista
  2. Todellakin! Kakku on nyt melkein hävinnyt, pala kerrallaan.

    VastaaPoista